Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ÅNDELIG UTVIKLING

Man må jobbe endel med seg selv for å komme videre når det gjelder åndelig/ spirituell utvikling, og da må man ta seg tid til å "lande" for å kunne gå innover i seg selv.

For å leve et spirituellt liv, kreves det bare at du lever etter hjertets beslutninger istedet for tankens beslutninger. At du gir kjærlighet og godhet til moder jord, dyr og mennesker, at du konstant jobber med følelsene og tankene dine for å oppnå indre fred, for når du oppnår indre fred, kan du også oppnå fred med andre.

Ikke døm mennesker, ikke føl sinne og aggresjon mot andre, det er ikke til noens nytte.

Det er å leve med kjærlighet og at du bare er kjærligheten og at du sprer det konstant gjennom å bare føle deg bra, tenke gode tanker, snakke positivt og generelt oppføre deg slik at andre blir glade.

IKKE NOE MER.

Meditasjon

Meditasjon er en del av framtiden.

Det er viktig for oss å lære, og vil være enda viktigere for våre barn å kunne.

Enkelte skoler har faktisk innført meditasjon i undervisningsdagen.

Hvorfor er det så viktig å lære da?

Jo, verden går fortere og fortere, det skjer hele tiden noe, fritiden er pakket med aktiviteter, det er mange barn som skifter hjem to ganger i måneden og har endel mer å forholde seg til en de som ikke har det.

Antall ADHD-lidelser øker,konkurransenivået i arbeidslivet er gått opp, alt skjer raskere....vi har internett, facebook, twitter osv som mange skal holde følge med....vi blir slitne og mangler overskudd.

Derfor er/ blir meditasjon viktig....det er den eneste måten man virkelig kan komme i kontakt med sitt indre og roe ned systemet på.

Det er også derfor viktig å innføre dette til barn fra de er små.

Jo oftere man gjør dette, jo raskere kommer man inn i den meditative tilstanden, og jo mer vil denne tilstanden prege din hverdag med ro og glede.

Mange tror at meditasjon er noe vanskelig og mystisk, men det er jo egentlig bare en avslappningsteknikk. Man finner etterhvert ut hvilken form for meditasjon man foretrekker.

Det finnes litt ulike former for dette også. Man kan høre på "guidet" meditasjon, der noen leder deg verbalt gjennom denne.

Man kan også sitte i total stillhet og bare koble ut, eller man kan ha på rolig, avslappende musikk og meditere til denne. Noen mediterer til lyder og mantra også, så mulighetene for å finne sin egen teknikk er absolutt til stede.

Meditasjon er først og fremst en metode for selvutvikling og personlig vekst,

Regelmessig meditasjon kan riktignok lindre en del symptomer.

Kanskje kan det også fjerne enkelte lidelser, men dette er lite undersøkt. – Den største helsegevinsten ligger trolig i forebyggelse av sykdom.

Det er allment akseptert at visse meditasjonsteknikker kan bidra til mestring av stress og senking av blodtrykk, samt motarbeide uønskede virkninger av moderne livsstil.

Melatonin er et hormon som produseres i hjernen og påvirker våkenhet, søvn og stemningsleie. Man har funnet at melatonin-nivået synker under meditasjon, men øker i tida etter. Dette kan forklare hvorfor søvnfunksjonen forbedres hos dem som mediterer regelmessig. Studiene viser at hjerterytmen går ned mens du mediterer.

Meditasjon forbindes ofte med personlig utvikling, men det finnes også de som samles i en fredsmeditasjon for å sende "gode tanker" til steder på jorda. Begge deler er i god "lysarbeider"-tradisjon.

Det finnes også endel guidede meditasjoner på You tube som kan hjelpe deg å meditere :-)

Trening

Å bevege seg, eller trene er også bra for den personlige utviklingen. Dette er for å få kroppen i bedre balanse både fysisk og psykisk. Jo bedre du har det fysisk, jo bedre får du det på det mentale planet.

Man trenger ikke være en topp-idrettsutøver for å få til dette, men en viss rutine på trening kan være lurt å opparbeide. Liker man å gå, så kan en gåtur i raskt tempo pr. dag være svaret.

Det jeg anbefaler i tillegg , er Yoga inspirerte øvelser slik som blant annet de Tibetanske ritene.

Medisinsk Yoga er også en veldig meditativ og bra yogaform med mye tilstedeværelse.

Disse øvelsene hjelper deg med ikke bare å få en mykere, sterkere kropp, men også og fokusere bedre.

Det finnes jo også andre Yoga eller meditasjonsøvelser som er bra.....man må bare finne sin egen.

Personlig utvikling

Mange mener at alle mennesker er spirituelle, men at vi har glemt hvordan vi bruker "redskapet", dvs. vi er alle spirituelle vesener i en fysisk menneskekropp.

Kort fortalt handler spiritualitet om å ta et valg om å si ja til det uvisse. Noen velger å leve et spirituelt liv med en "normal" jobb, mens andre velger å kjøre løpet fullt ut å veilede andre mennesker til å ta og gjøre de rette valgene på ulike områder av livet, og også gi mot til å få større livsglede.

Når du velger den spirituelle veien merker du fort at ting begynner å falle på plass i livet ditt og du innser at ting ikke lenger er tilfeldig. Du går inn i en positiv "flyt" fyllt av lys og positive energier. Det sies at du må heale deg selv før du kan heale andre, og det er akkurat det man gjør i en slik prosess.

Det finnes også en mengde selvutviklingskurs omkring. Man bør være litt selektiv når man melder seg på slike, for noen er selvsagt gode, mens andre kanskje ikke burde holde kurs i det hele tatt.

De fleste av disse kursene går ut på å lære de ulike metodene for å "åpne" opp for det åndelige.

Men hva om du går disse kursene og allikevel ikke føler at du kan noe mer?

Dette er fordi den største endringen og svaret, ligger i deg selv. Man må lære seg å lytte til den indre stemmen. Det er ingen utenfor deg selv som kan "trylle" fram krefter i deg, de må du finne selv.

Så det er lurt å gå kurs for å lære seg teknikker( meditasjon, visualiseringsteknikker) få healing for å komme i balanse. Så er det bare å meditère og trene på å komme mer i kontakt med deg selv. Prøv å være mer tilstede i "nået".

Det å prøve å fokusere på det positive i hverdagen er også med på at man kanskje klarer å stresse litt ned.

Samtaler med de som er kommet "lengre "i en åndelig utvikling, kan også være til hjelp for de som lurer på ting rundt dette. Vi er alle åndelige vesen og ingen er "bedre" eller mer "spesielle" enn andre, men de som har holdt på lengre kan kanskje hjelpe de som nettopp er begynt sin søken.

Det å lese bøker som omhandler det åndelige , kan også få i gang tankeprosesser som kan være til hjelp.

Ekte åndelig vekst oppnås heller ikke ved å kun søke etter mystiske eller åndelige opplevelser, men også ved å gjøre noe godt for andre.

Om alle kunne være litt mindre egoistiske og gjøre litt mer for at alle rundt dem også har det bra, så ville verden bli en mye bedre plass og være og vi ville alle kanskje også oppnå en større åndelighet pga at vår kollektive bevissthet ville øke til noe mer positivt.

Vi vet alle hvor fort vi påvirkes av andres sinnstemninger, så jo bedre alle føler seg, jo bedre blir energiene rundt oss. Alt består jo tross alt av energi og vi kan jo velge selv om det er de positive eller de negative energiene som skal få dominere.

Lykke til i din åndelige søken og på din veg i denne prosessen og ta gjerne kontakt om det noe du vil prate om :)

Deler disse ordene under med deg , for de sier i sannhet hvordan våre tanker og vår bevissthet påvirker oss alle.

"Det er NÅ du lever. Fortiden er gått og den får vi ikke gjort noe med. Fremtiden er ennå ikke kommet, og den skapes ut i fra de valg du gjør i nåtid. Avhengig av valgene du gjør i nåtid ligger det derfor flere ulike muligheter for deg i fremtiden."

Anbefalte bøker :

"Himmelske samtaler" 1 ,2 og 3 av Donald Walsch

"Mellom to verdener" av Sylvia Browne

"Livet på den andre siden" av Sylvia Browne

"Spør dine åndelige veiledere" av Sonia Choquette

"Vekk din indre healer" Eric Pearl

"I forvandlingens tid " ( om bevissthetsskiftet, før, under og etter 2012) av Martine Vallèe

" De dødes avtrykk " av Lena Ranehag

"Jeg ser deg " Michael Winger

" Vindu mot en annen verden " Anne-Kristine Augestad

" Bevissthetsskiftet " Lilli Bendriss

0