TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

2012

 
Det er mye som blir sagt om 2012 og mye av det er skremselspropaganda. Det trues med jordens undergang og store katastrofer.
Det er ikke til å komme unna at det skjer endel nå for tiden med naturkatastrofer og andre store endringer i både økonomi og styre i ulike land omkring i verden. Dette er ikke noe som skjer akkurat i et bestemt årstall....ting skjer hele tiden rundt omkring og det er forskjellige årsaker til dette.
Mayaenes spådommer er ikke grunnen til dette, men de har spådd en endring i energiene på jorden, og det er jo en reell sannhet at det skjer noe på det området.
De leste disse endringene ut fra stjernehimmelen og regnet seg fram til at vi skulle være i en " ny bevissthet" fra 2012.
 
Hva er grunnen til at de trodde det ?
Jo, det var nok pga at de visste at vi og hele solsystemet skulle være der vi er akkurat i disse tider....snart inne i et belte av intense elektromagnetiske strålinger.
 
Solsystem er nå på tur inn i en elektromagnetisk sky, et fotonbelte.Vi bombarderes nå med "lyspartikler" eller energi fra dette beltet , som vi er helt inne i til neste år.
I og med at alt og alle er energi, så vil vi naturligvis påvirkes av dette. Vår bevissthet vil øke, vi vil bli "klokere" og dermed se og skjønne mer av hva vi vil ha og ikke ha her på jord. Vi vil kanskje til og med få med oss en 4. dimensjon ettersom energiene endrer seg rundt oss.
 
Jorden og hele systemet på den, er i en ømfintlig balanse med alt som skjer og vil også påvirkes. Det er universets energier som styrer alt av planeter og det som måtte være på dem.
Vi slipper sånt sett ikke fra enkelte jordskjelv og andre naturkatastrofer, fordi jorden lever med de samme energiene og er også i endring.
 
Vi hører også at solen har større utbrudd enn tidligere og at vi utsettes for såkalte "solstormer" her på jorden.
Dette er også med på å påvirke systemet her på jorda i tillegg til elektronikken.
 
Alt dette er jo egentlig bare naturlige prosesser som skjer i et
enormt system , som vi er en del av og som ikke er noe å være redde for. Ting skjer ikke over natten, men i en prosess, som stadig akselerer.
 
Vi bor på denne kloden og må ta det som kommer, men vi kan samtidig være klar over endringene og gjøre det beste ut av dem.
 
Det er jo fantastisk spennende å leve i disse tider og å få være med på alt som skjer framover.
 
Vel.....det var noen tanker og litt fakta rundt 2012, ønsker deg en fin dag videre <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Kommentarer på 2012:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint