TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Lykke

 
Lykken kommer og lykken går heter det....men hva er egentlig lykke ?
 
 
Lykken er en følelse som du har i deg selv, uavhengig av alt rundt deg. Noen mennesker er (føler seg ) lykkeligere enn andre......hvorfor det ?
 
 
Enkelte mennesker er generellt misfornøyde og klager, kritiserer og kverulerer så snart sjansen byr seg. Denne typen kan være vanskelig å være i nærheten av over lengre tid, for man kan føle seg nedstemt etter en viss tids nærvær av vedkommende. De sprer med andre ord ikke alltid så gode følelser og er kanskje ikke så lykkelige selv.
 
Det kan virke som om mennesker som føler seg mer lykkelig og uttrykker dette, har en større glede av av  små ting....som skjer der og da. Kanskje disse har en annen evne til å leve mer i "nået" ....glede seg over det å våkne til vakkert vær, av en bestemt lukt, av en fin sang eller bare av et generellt velbefinnende som kommer i forbindelse med noe som vekker positive følelser.
 
Det er vel sjeldent man treffer på noen som er 100% lykkelig eller 100 % negativ, vi er vel alle en kombinasjon der nivået går litt opp og ned i hverdagen.
 
Jeg tror at alle kan lære seg å få mer fram den "lykkelige" delen av seg selv.
 
For lykken er jo en følelse blant mange andre, som bare dukker opp.
 
Jeg mener jo naturligvis ikke at vi alle skal gå omkring med et tåpelig smil om munnen og prate om "peace & love" om vi ikke føler for det. Poenget er at man kan trene seg opp til å bli lykkeligere ved å jobbe med seg selv, finne ut hva bitterhet, sinne og generell misnøye egentlig oppstår fra ......for det kommer også innenfra.
Det er uforløste ting som ligger og blokkerer for et mer avslappet sinn og en mer tolerant måte å være på.
Dette må vi hver og en ta fatt i og jobbe med selv, om vi ønsker det.
 
Det som jo også er klart , er at jo mer glad, lykkelig og tolerant vi klarer å være, jo mer sprer man dette rundt seg og dette vil ha en dominoeffekt.
 
Selv om enkelte er hånlige og nedlatende til alle som uttrykker seg om lykke og kjærlighet ,og på en måte gjør narr av dette, så er det nok de som trenger det mest . Jeg tror nok de har en form for misunnelse i seg for at de ikke klarer å formidle slike ting selv, for ALLE mennesker (og dyr) trenger omsorg og kjærlighet.
 
Så til de som måtte være interssert......fortsett å spre lys , glede og kjærlighet !!
 
Ha en vakker dag <3
 
 
 
 
 
 

0 Kommentarer på Lykke:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint