TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

takknemlighet

 
Tenker i dag at :
 
- Det er godt det snart er helg.....da skal jeg igjen få gjort det som jeg aldri får gjort uansett, for helgene går så altfor fort :) Men man har iallefall litt mer tid til kos og avslapning...og det er det viktigste.
 
- Det er herlig at det går mot vår og sommer...man setter så utrolig mye mer pris på grønt gress og sol og varme etter en vinter som i år. Ingen kan kalle årstidene her oppe i nord for kjedelige iallefall, vi vet aldri hva som kommer. Vi krysser alle fingrene for en bedre sommer i år enn i fjor, da det regnet mesteparten av tiden.
 
- Jeg er takknemlig for at jeg og min familie er friske og har det bra <3
 
- Jeg er spent på livet videre framover av ulike grunner....nye jobber, nye mennesker, nye impulser....fantastisk herlig og spennende tid !
 
- Det er godt å leve her oppe i et land der vi er trygge på de fleste   måter.....måtte alle hatt det så godt som vi har det i dette landet, selv om vi syter og klager over småting og bagateller.
Mennesket har en tendens til det når alt ligger til rette og er trygt. Kanskje man skal være litt mer takknemlige for det man har i den "kjedelige" hverdagen...?
Hva ville skje om det var en stor meteoritt eller noe annet ukjent på tur mot jorden og vi ikke visste hva som skulle skje videre..?
Tror nok ikke mange da ville tenke på NAV, politikk, skattepenger,dårlig råd , å ha "bedre" bil enn naboen...osv
Det ville blitt "back to basic" når det gjelder prioriteringer, og vi kunne sikkert hatt godt av en slik vekker....egentlig.
 
Vi kan  jo også være glade for å slippe jordskjelv, tsunami, orkaner, tyfoner osv.....og heller slite med litt snø og glatte veier og forsinkete tog og busser.
 
Nyt heller livet og hverandre.....vi er her bare et visst antall år, og kan like gjerne gjøre det beste ut av det :))
 
Ha en herlig dag !
 
Klem fra meg <3
 
 
 
 

0 Kommentarer på takknemlighet:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint