TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Innvandring og integrering

 
Vi har alle våre meninger om innvandring og innvandringspolitikken.....og meningene er naturligvis delte.
Noen hater våre nye landsmenn og det de står for, mens andre synes det er helt greit så lenge de tilpasser seg våre lover, regler og i en viss grad tradisjoner.
 
Jeg tror nok at hvis vi kun fokuserer på det negative i disse folkegruppene og skjærer alle over en kam.....så er det akkurat det vi får.
Vi gir da ingen av dem en sjanse, og da er det ikke enkelt for de som faktisk er villige til å integrere seg og jobbe og delta i det norske samfunnet.
De har på en måte tapt på forhånd, og vi skaper en avstand til dem.
Dette kan nok også trigge negativitet og håpløshet fra deres side...og at de "gir opp" i forsøket.
 
Vi skjønner jo alle at noen av disse menneskene har vært utsatt for ting som vi kun opplever i våre mareritt .
Disse kan jo umulig reagere, tenke og resonnere på samme måte som vi gjør fordi deres reaksjonsmønstere er annerledes.
De trenger avstand fra det de kommer fra, forståelse ,og av og til behandling for å komme i balanse igjen.
Men i alle mennesker finnes det noe godt, og jeg tror at om man møter disse menneskene på en annen måte enn med mistro, hat og utestenging, så ville kanskje de heller ikke reagere med "forsvar" og angrep.
 
Vi vet alle at vi gjør oss opp en mening om mennesker vi møter....og da vet vi jo hvor lite positive vi blir til vedkommende hvis han møter deg med en vegg av misnøye og tydelig viser at han helst ikke vil ha noe med deg å gjøre..?
Møter man en imøtekommende , varm og smilende person....så tror jeg de færreste får negative følelser og tanker ovenfor denne. Og akkurat det samme føler jo mennesker fra hele verden..uanvhengig av land, rase eller kjønn.
 
Det vil alltid finnes "galninger" rundt omkring.....også nordmenn, men man må være forsiktig med å tro at alle er det , selv om de kommer fra samme land som en eller annen gal diktator.
 
Hvis man ser litt større på hele situasjonen på jorden, så tror jeg nok vi er inne i en prosess der alt dette nok har en hensikt.
 
Det er ikke meningen at vi skal sitte i hvert vårt land og skule på hverandre.......hvis vi noen gang skal kunne bli sammensveiset som den "arten" vi mennesker er, så MÅ disse endringene skje.
Hvis vi noensinne skal kunne bli enige om EN religion og ha ca de samme leveregler her på jorden, og i tillegg kunne leve hvor vi vil i fred, så må vi gjennom disse "fødselsriene" som det er å få det til.
Dette er en lang prosess, og jo mer vi stritter imot, jo lengre blir den.
 
I tillegg vet vi at solen stadig øker i sin styrke og vi er utsatt for stråling og sterkere sol for vår hud.
Dette skjer i samsvar med at alle jordens raser nå begynner å blande seg.....flere og flere mennesker av mørkhudete og hvite, blander seg i ekteskap og får barn som igjen vil få en hudtone som igjen tåler mer enn vår hvite hud her oppe i nord.
Jo mer pigmenter man har i huden, jo mer sol tåler den.
Kan dette ha en sammenheng ..? Vil vi alle være mørkere i huden her på jorden om x-antall år pga at det er en naturlig prosess som samtidig beskytter oss?
 
Jeg tror det.
Jeg tror også at vi må begynne å se litt lengre enn akkurat til nesetippen...og vise oss som den intelligente rasen vi faktisk er.
Alt har en hensikt og en sammenheng og det er kanskje på tide at vi tar hintet og følger opp litt for å få en bedre verden.
 
Kjærlighet og toleranse og omtanke er nøkkelordene <3 <3
ønsker deg en fin dag :)
 
Hva mener du .......?
 
 
 

0 Kommentarer på Innvandring og integrering:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint