TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Andre verdener

 
Finnes det levende vesener og andre sivilisasjoner på andre planeter, eller i andre dimensjoner, for den saks skyld ?
 
Mange mennesker vil riste på hodet og feie bort slike tanker som fantasi, science fiction og tull og vas......og det må de få lov til om de vil.
Dette vil de nok gjøre fordi vi er vokst opp med ,og er foret med propaganda om at alt dette er bare eventyr og at de som tror på "ufoer" er raringer.
 
Men hvis man tenker litt logisk, så er det jo enda mer latterlig at vi på denne kloden, blant hundretusenvis, kanskje millioner av kloder i verdensrommet.......skal være de eneste levende ,noenlunde intelligente vesener i hele universet ??
Det blir jo bare for dumt............
 
Det som mange ikke tenker på , er at mennesket vanligvis av natur, ikke er nok utviklet for å se eller registrere andre dimensjoner . Det kan være mye som skjer utenfor vår oppfattelsesevne.
Vi lever her i vår lille 3. dimensjon som i vår lille boble, og mange her vil da naturlivis ikke engang vurderer at det er noe mer.
Det kan være et yrende liv på mange andre planeter....mens vi lever som fisk i en bolle og tror at den er hele universet.
 
Det at man utelukker og avviser at noen kan besøke vår planet pga avstander, er jo også litt merkelig.
Høyere utviklede arter, ville nok ikke ha problemer med å reise i tid, eller dimensjoner.
De vil jo sannsynlivis ha kommet lengre enn oss i forskning og realisering av dette.
 
Så sier mange.....hvorfor lander de ikke og gir seg til kjenne hvis de finnes...?

De gjør jo sannsynligvis dette....men de vil jo måtte gjøre det med forsiktighet.
De hadde jo umulig kunnet bare lande midt i en by eller annen plass sånn fullstendig offentlig...det ville blitt massehysteri , spesiellt for mennesker som ikke tror på deres eksistens.

Hvis de er langt foran oss i teknologien, så må man jo regne med at de kan velge å reise i dimensjoner som vi ikke kan se....enda.

Det ligger nå haugevis med filmsnutter ute av ufoer på nettet, filmet av mennesker rundt omkring i verden.
Kina måtte stoppe flytrafikken sin på en stor flyplass to ganger pga uidentifiserte store flyvende objekter....dette var også i nyhetene rundt om i verden.
Det kommer nye  filmer daglig ,og de viser seg oftere og oftere. 
Dette  vil jo være nødvendig for å venne oss til å høre om dem.

Om de skulle finne på å materialisere seg for alle oss, så ville jo det  endre hele vår oppfatning av oss selv og universet ........og jeg tror  faktisk det ville vært av det gode.
Kanskje vi mennesker endelig ville føle oss samlet  som en enhet, og rette blikket en annen veg enn mot krig og elendighet, som ellers preger nyhetene hver dag ......
 
Men  når alt dette er sagt, så har vi jo alle våre ulike meninger om disse tingene.....dette er da også en av våre rettigheter.

Så det er jo fritt fram for å tro eller ikke tro på annet liv i verdensrommet, eller i andre dimensjoner.....forutenom oss selv.
 
Det som uansett kan lønne seg for alle og enhver, er å åpne opp litt mer for andre og alternative løsninger og bli mer bevisste i vår hverdag.
 
Kanskje vi får med oss mer enn vi tror etterhvert:)
 
Ha en fin dag <3
 
 
 
 
 
 
 

0 Kommentarer på Andre verdener:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint