TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Lysarbeidere

Hva er en lysarbeider ....?
Det er sikkert endel som nå har hørt uttrykket , og det er sikkert endel meninger om det også.
Lysarbeiderne finnes overalt på jorden.
Deres hovedoppgave er å hjelpe i denne tid da vi er på vei inn i en ny tidsalder.
Lysarbeiderne skal hjelpe til med å heve frekvensene, rense og vitalisere en moder Jord i en hastig utvikling .


Mange Lysarbeidere er ubevisste i sin oppgave her på Jorden.
Deres kjærlighetsevne leder dem til å hjelpe sine medmennesker, dyrene og naturen. Idet de er ubevisste om sin indre identitet og sitt indre arbeide føler ofte disse mennesker det vanskelig å være her på Jorden.

De føler ofte ensomhet, savn etter noe ubestemmelig, fremmedhet og noen kan ha vanskelig for å fungere i det sosiale samspillet fordi de dypest sett ikke forstår seg på menneskene i sin helhet.
De er oppofrende overfor sine medmennesker uten å kreve noe tilbake.  De kan også ofte føle seg litt utenfor også i sin egen familie , føle at de ikke forstår dem helt, eller ikke har den kontakten som burde være der.

De har ved å inkarnere utviklet en dypere medlidende  og kjærlighet som de skal lære seg til å benytte for å løfte jorden inn i denne nye tiden.
De er følsomme og kan bli fortere påvirket enn andre av ulike energier.


Når Lysarbeideren vekkes og tiden er inne til å bevisstgjøre seg sin oppgave kommer de gjerne inn i en periode der lengselen etter noe mer aktiveres og de begynner sin søken for å finne sin gruppe i det fysiske. De trekkes mot de alternative miljøer.

 I denne prosess hjelpes de fra sitt indre til å trekkes mot de mennesker som kan gi dem hjelp og støtte og  til miljøer hvor de kan føle seg hjemme. De blir så  etterhvert mer og mer bevisst sin oppgave og hvordan de kan arbeide med lyset.

Når de da blir mer bevisste, begynner prosessen med å rense ut sider i seg selv som ikke lenger harmonerer med den sanne identitet.
De har et ønske om en jord der alt blir en helhet og der alle kan spille på lag og samarbeide mot et felles mål om en jord der alle synes det er godt å være.

De vil ofte etterhvert føle at de kommer mer "hjem" når de begynner å jobbe med disse tingene. Det ligger som et press innvendig , det å ville jobbe mot dette.
Man har på en måte ikke noe valg lengre.
Lysarbeidernes evner utvikles i takt med oppvåkningen og bevisstgjøringen, og mange lysarbeidere jobber som terapeuter, healere, clairvoyante ,coacher  osv i alternative yrker, der de føler at de kan hjelpe mennesker .

De har en stor trang for å løfte de felles energier til et bedre nivå og til å formidle dette ut mot andre mennesker.
 
 


Er du en lysarbeider.....?


0 Kommentarer på Lysarbeidere:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint