TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Energiene i 2012

Ja, så var vi kommet til det "berømte" år 2012 !

Noen er spente, andre engstelige og andre igjen er redde, fordi det er spredd så mye negativt om dette året og om verdens undergang . Vi fores med skremselspropaganda om katastrofer som skal utrydde oss alle

Det som mange i det alternative miljøet nå heller mot, er at det heller er snakk om energier som endres.
Vi er inne i et fotonbelte med høy energi utstråling...og solen har også økt sin aktivitet. Det skjer ting med oss her på jorden som et resultat av det som skjer der ute i universet.
Det påvirker faktisk vårt DNA , vår bevissthet får en oppgradering ....og vi merker det på kroppen , både fysisk og psykisk.
Tiden går fortere....resultat oppnås raskere...våre energier påvirker mer det som skjer rundt oss.

Det blir desto viktigere å opprettholde positive energier i vår verden.

Hvis man ser seg rundt i verden og følger med på nyhetene, så blir man  matet med frykt og terror i massevis......og da er det vanskelig å opprettholde freden og kjærligheten inni seg.
Er det av det gode....? Vi føler at vi bør holde oss oppdaterte på alt som skjer rundt omkring i verden.....men trenger vi det....i den grad vi gjør nå ?

Frykt er en negativ energi som drar deg  ned.....disse energiene trenger vi i minst mulig grad i vårt liv om vi skal ha det bra.

Det er ikke av det gode å bli matet daglig med detaljer om alle drap og negative handlinger som skjer rundt omkring......det er nok å vite at det skjer....man trenger ikke vite alt....flere ganger om dagen i nyhetssendingene.
Mange mennesker lar seg deprimere av dette utover det normale og blir engstelige og redde.

Energiene som skapes av oss mennesker på denne planeten er kraftige......og vi påvirkes alle av de. Jo mer elendighet vi får med oss og observerer hver dag, jo lavere energier omgir vi oss med.....de blir negative. Disse energiene tapper oss og vi blir slitne.


Hvorfor ikke heller sende kjærlighet og gode tanker til disse situasjonene når de skjer ? Det kan høres banalt ut, men det er det ikke....og jo flere som gjør dette, jo mer positivitet sendes ut og kan kanskje være med på å balansere de dårlige energiene i situasjonen.

Vi må kanskje forsøke å leve enklere og mer "banale" liv der vi fokuserer mer på samhold , kjærligheten for våre kjære , hjelpsomhet mot andre og ting vi liker å gjøre , som gjør oss glade .
Dette VIL få en effekt på denne verden om alle klarte å leve slik.....nemlig det å ikke gi oppmerksomhet og energi til de negative

Hvis vi skal få en bedre verden, så er det de gode ,positive energiene som må få overtaket....dualiteten må vike og vi må samarbeide mer som en enhet istedet .

Så fokuser på det gode i deg selv og andre....ha et godt liv og lev det i kjærlighet <3
0 Kommentarer på Energiene i 2012:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint