TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Den store rettsaken


Så var vi igang igjen med bilder og omtale av Breivik i alle aviser og på alle nyhetssendinger døgnet rundt.

Rettssaken er igang......

Det er et voldsomt oppstyr rundt denne ....naturligvis.....og mange lar seg fange i dette....følger med på alt av nyheter, får med seg alle detaljer på nytt.

Er dette bra for oss...?

I fjor sommer skjedde noe av det mest grusomme vi har opplevd i dette landet , og vi var alle i sjokk. Men sammen som nasjon , klarte vi på en måte å hjelpe og trøste hverandre....la de pårørende vite at vi var der for dem alle.....og dette er ganske unikt i verdenssammenheng.
I Usa ville vi vel fått lynsjetilstander med opprør i gatene og ville hatefulle protestanter.....spesiellt i disse dager når rettssaken pågår.

Men når det er sagt, så synes jeg at denne mannen har fått sin del av oppmerksomheten ...og vel så det , så hans ønske er jo til de grader oppfylt. Han ønsket akkurat det og soler seg i glansen der han sitter så selvgod under rettssaken.

For min del, så klarer ikke jeg å sitte å se på denne mannen....jeg blir uvel av det og jeg føler at han er ren ondskap.
Det er jo også akkurat det vi ser , nemlig at det nå i Norge foregår en kamp mellom det gode og det onde , der vi igjen viser at vi ikke tyr til hat og vold i dette lille landet vårt, men til rettferdighet og kjærlighet for å komme igjennom denne vanskelige saken.

De fleste reagerer med vantro på hans reaksjoner i retten.....han smiler og er totalt avslappet i forhold til hva som skjedde i fjor sommer , og forklarer seg på en måte som er helt utrolig.
Mannen angrere seg ikke og sier at han gjerne gjør det igjen. Det gjør noe med oss når vi lar oss dra inne i denne stemningen igjen.....og jeg tror ikke det er sunt.

Denne saken burde gått bak lukkede dører, vi trenger bare å vite at mannen får sin straff....vi trenger ikke å bli foret dag ut og dag inne om alle grusomhetene på nytt. V vet hva som er skjedd, og det som er interessant nå, er at han får den straffen han skal , slik at de pårørende kan får litt fred.

Både de pårørende og vi andre har liv vi skal leve ....dog uten at ofrene skal bli glemt. Det er bedre å minnes dem i fred og kjærlighet .....det er nok det de selv hadde villet.

Når denne mannen nå blir sperret inne etterhvert, så håper jeg vi hører minst mulig om han videre.....!Bruk heller denne dagen på å leve DITT liv.....nyt det og finn gleden i hverdagen din.....det er derfor vi er her <3 <3

Klem fra meg <3

0 Kommentarer på Den store rettsaken:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint