TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord

Tiden er ferskvare...og kan kastes bort på så mange måter........... Det finnes heller ingen mulighet for hente den tilbake eller spare på den.........så bruk den godt mens den er her.....og nyt øyeblikkene .......for den er utrolig verdifull <3 <3 
Fredelig og rolig her på morgenen mens vinden herjer ute.......og det føles som luksus å ha en fullstendig åpen dag uten noe man må gjøre......så her blir det husarbeide i slow motion , meditasjon, lesing og kos <3  Ha det fint vakre sjeler <3 

0 Kommentarer på Dagens ord:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint