TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens kort 31.12.15

God morgen til alle dere vakre sjeler :-) <3  Om vi bestemmer oss for å leve mer fra hjertet og intuisjonen.........så vil neste år bli et helt annet år enn vi trodde..... for da vil kjærlighet og vennlighet kunne bane en ny veg for oss i denne nye tiden framover.....og gi lys og håp til så mange flere <3 <3 
Jeg ønsker et hjertelig GODT NYTT ÅR til dere alle kjære venner <3 Jeg takker også så mye for dette året som har vært og sender dere alle gode tanker <3 <3  .....håper alle får nye, gode muligheter i 2016....og håper også at dere alle er her til neste år <3  Varme nyttårsklemmer til hver og en av dere fra meg <3 <3

0 Kommentarer på Dagens kort 31.12.15:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint