TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 3.1.16

God morgen min venn <3 <3 Husk å tenke noen gode tanker hver dag......for positivitet vil heve din energi.......slik at livet kjennes lysere....og kroppen får det bedre <3 <3  ....Vi blir det vi tenker......og kan tenke oss syke om vi er for ofte i de lavere energiene med stress, bekymringer og andre energitappende tilstander <3 
Søndag.... en bra dag for gode tanker......og jeg ønsker deg en fin, koselig dag.. og en herlig slutt på helgen <3  Varm klem fra meg <3 <3 

0 Kommentarer på Dagens ord 3.1.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint