TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 5.1.16

Det er via positive energier vi kan øke vår bevissthet.........med kjærlighet ..... ærlighet og omtanke <3 ....Om vi stadig lever i det motsatte.....i negative energier ....så vil det være uheldig for vår åndelige utvikling <3
Dagen er her.......den er ny og den er din <3....hvordan skal den bli ?......Det er helt opp til deg.....og meg <3 Håper den blir den beste utgaven av seg selv ..slik at optimismen lettere kan være tilstede for oss alle <3  Ha det fint i dag ....og ta gjerne i mot en klem fra meg <3 <3 

0 Kommentarer på Dagens ord 5.1.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint