TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 8.1.16

God fredagsmorgen min venn <3 Vær ikke redd for å være vennlig og hyggelig mot de du møter på din veg.......for om noen reagerer negativt på det........så er det de som har et problem .....ikke du <3 ......Godhet er aldri feil....uansett hvem det gjelder.......og alle trenger å bli møtt med positive energier i sitt liv <3  Det er fredag igjen ..og jeg ønsker alle en riktig fin dag med gode tanker.....og gode menneskemøter <3  Varm klem fra meg <3

0 Kommentarer på Dagens ord 8.1.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint