TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 7.2.16

God morgen min venn <3 <3  En herlig søndagsmorgen har startet......jeg koser meg med kaffekoppen og dr.Phil på tv........og bare nyter en dag som jeg kan planlegge akkurat slik jeg vil <3 <3  Vi må ikke glemme å være takknemlige for hver gang vi kan nyte slike fredelige og trygge dager........for mye av jordens befolkning kan nemlig ikke det <3 <3 
Ha god dag kjære du.....enten du er frisk eller syk......og gjør det beste av det du har tilgjengelig <3 <3  Varm klem fra meg <3

0 Kommentarer på Dagens ord 7.2.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint