TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 8.2.16

Om du klarer å tilgi deg selv og andre for at ting ikke gikk som du hadde forventet i ditt liv.........så har du en mye større sjanse til å bli lykkelig videre........uansett ståsted i livet <3 <3 ......For oppsamlet bitterhet rammer kun deg selv <3 
En ny dag.......og en god mulighet til å bestemme seg for hvordan vi skal møte verden i dag og i en ny uke <3 Ha et åpent sinn......vær snill mot deg selv....og lev i flyten med minst mulig motstand mot de utfordringer som kommer <3 <3  Ha en fin dag <3  Varm klem fra meg <3 <3

0 Kommentarer på Dagens ord 8.2.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint