TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 27.2.16

God morgen min venn <3  Det finnes forskjellige mennesker.........det finnes de som smiler til deg....men som sladrer om deg straks du snur ryggen til......det finnes de som sprer usannheter for å framheve seg selv........det finnes mennesker uten godhet i hjertet for andre enn sitt eget. .....
Men det finnes også mennesker som er gode....snille...rettferdige....ærlige......... som lever fra hjertet....og som bare vil andre vel <3 ........Men det viktigste av alt....er at du selv velger hvilken type menneske du vil være......uansett hvilken status du har ...og hvor du er kommet i livet ditt <3 ......for den du velger å være.......er det som vil forme ditt liv ...og som vil gi deg de resultater og muligheter du ønsker og fortjener  <3 - Marianne Bar :-) Ha en herlig lørdag min venn.... og ta gjerne i mot en stor klem fra meg <3 <3 

0 Kommentarer på Dagens ord 27.2.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint