TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 12.3.16

God morgen til deg <3 <3  Du vil virke mye mer selvsikker som person om du tør å være deg selv......tør å vise ditt virkelige ansikt.....og at du kan tørre å tåle at ikke alle kan like deg uansett hvordan du framstiller deg selv <3......Glem aldri at du er god nok som akkurat den du er ......du er den du er ment til å være <3  -Marianne Bar 
Lørdager har en spesiell sjarme selv om man skal jobbe et par timer........så jeg nyter kaffen og morgenen.....og sender gode tanker til alle dere her inne <3  Ha en fin og hjertegod dag <3  Klem fra meg <3

0 Kommentarer på Dagens ord 12.3.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint