TerapiNord - tlf 97079838
RSS

Siste innlegg

Dagens ord
Dagens ord 28.8.18
dagens ord 21.8.18
Dagens ord 22.6.18
Dagens ord 19.6.18

Kategorier

Mine ord for dagen
drevet av

Min blogg

Dagens ord 13.3.16

God morgen min venn <3 <3  Om du er åpen for universets tegn.....så vil du oppdage at det finnes mye veiledende symbolikk rundt deg til enhver tid.......og mange "tilfeldigheter" som leder deg videre i livet. .......Det er bare et spørsmål om å lytte ...og være våken og tilstede for å oppfatte disse <3  -Marianne Bar 
Rolig frokost her i dag........og jeg ønsker alle en fredelig søndag rundt om i vårt lille land <3 <3  Varm klem fra meg <3

0 Kommentarer på Dagens ord 13.3.16:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint