Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

hva er kjærlighet?

Kjærlighet kan tolkes på mange måter. Det er for eksempel forskjell på forelskelse og kjærlighet.

Jeg nevner dette fordi mennesker har en tendens til å tro at det er den store kjærllgheten man føler når man "tenner" på og føler seg tiltrukket av et annet menneske.

Dette er selvfølgelig som regel slik det ofte starter, men det garanterer ikke at man vil føle kjærlighet for dette menneske resten av livet.

Det er når forelskelsen går over at man utvikler det som man kan kalle kjærlighet.

Men kjærlighet er også så mye mer enn bare kjæresteforhold . Det er den ømheten man føler når man ser en uskyldig liten baby eller en søt liten valp f.eks. Man kan også kjenne kjærlighet til plasser man liker å være på, eller der man bor eller er oppvokst. Når noen har en lidenskap for noe, så vil det også være en form for lykkelige kjærlighetsøyeblikk idet man holder på med det man liker best.

Det å føle seg lykkelig i disse bestemte øyeblikk, når man ser på en solnedgang, går en tur, sitter i solen, eller nyter noe annet, er en form for kjærlighet. Det er kjærligheten til livet som kommer fram i slike øyeblikk og man føler seg fullstendig avslappet , lykkelig og i "flyt".

Den kjærligheten som de fleste oppfatter som den mest solide, som tåler det meste, er vel den kjærligheten vi har for våre barn.

Vi går gjennom ild og vann for dem, ofrer stort sett hva som helst for at de ikke skal ha det vondt på noen måte . De som har gått gjennom det ufattelig triste og tragiske ved å miste et barn, vet vel at det ikke er noe verre på denne jord, enn nettopp det å miste dem.

Kjærligheten til barnet vårt er ubetinget.

Vi har alle kjærligheten i oss, og vi burde bruke den mer i hverdagen mot de rundt oss og ikke minst imot oss selv.

Det å ta vare på seg selv og å ha kjærlighet for seg selv er ikke egoisme, som noen kan mene. Det blir egoisme hvis man gjør negative ting som går utover andre for å framheve seg selv.

Men om man aksepterer og elsker seg selv for den man er, så blir det også lettere å elske/føle kjærlighet for andre .

Dette er noe alle kan jobbe med og dermed også se resultater rimelig fort.

Man må slutte å sammenligne seg med andre og sette usynlige standarder for hvordan man gjerne vil være eller "burde" være. Man må også slutte å kritisere hvordan andre er og la dem være som de er. Ingen er like.

Vi vet alle at vi trives rundt en person som er "ekte" eller "seg selv", der man ser at vedkommende trives med seg selv uansett hvordan han /hun ser ut, og er avslappet i forhold til seg selv. Dette er uavhengig av personlighetstype .

Dette er fordi denne personen liker/ har godtatt den han er og det smitter over på andre. Så tenk bare om vi alle kunne være oss selv på godt og ondt og bare akseptere det og være glad i oss selv og samtidig være tolerante ovenfor andre?

Verden ville bli en mye bedre plass å være og vi ville få mer kjærlighet mellom oss mennesker

The Conscious Army - Love Is The New Religion

This film was created to inspire participation in a GLOBAL Awakening that has the potential to change the world. This event is the SOLAR WAVE. This event takes place at Equinox and Solstice Sunrises. ...

0