Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Orber

Orber er et mye omdiskutert tema innen det alternative miljøet. Noen ganger kan man se noen hvite sirkler, lyskuler o.l. på bilder som er tatt med digitalt kamera.

De kan ha forskjellig fasong, farge og forskjellig grad av gjennomsiktighet. En del av dem kommer nok av fuktighet eller andre "naturlige" forklaringer. Og noen ganger kan det være vanskelig å skille, men det er forskjell på "orber" av støv eller lys.

Noen mener orber er støv- eller fuktpartikler som blir lyst opp av blitzen, mens andre mener det er åndelige energier. De er "flatere" og inneholder ikke de mønstrene og lyskantene som andre orber. Fotografer har prøvd å kunstig framstille orber, men får ikke fram den effekten.Vårt øye ser ikke på samme måte som et kamera. Øyet oppfatter ofte en orb som en lysglimt , mens et kamera fanger et tydeligere bilde av den åndelige entiteten.

Det har først og fremst å gjøre med hvordan en kameralinse er konstruert iforhold til hvordan vårt øye fungerer.

Katter og hunder har ofte lettere enn mennesker for å oppfatte disse fenomenene. Fenomenet med orber ble først observert når digitalkameraene begynte å brukes og har iløpet av de seneste årene vært mye debattert .

Når vi forstørrer disse får vi vakre mønstre og en strålende energi. Ikke alle er runde, men de fleste vil være det. Som regel er det lettest å se aktiviteten mot mørk bakgrunn. Samme med bilder av barn. Barna har høy energi og det kryr ofte av åndelig aktivitet sammen med disse krabatene.

Det kan virke som om orbene mest dukker opp i forbindelse med tilstelninger som har med åndelige sammenhenger der det foregår blant annet healing. De er også veldig ofte tilstede ved festlige anledninger, der det er tatt bilder på fester der folk danser og har det gøy.Det finnes teorier om at orbens farger har betydning for fra hvilken dimensjon den kommer, om det er en engleenergi og hvilken type, eller om det er energi etter en avdød .

Orbene holder seg gjerne rundt eller over hodene til folk.Er det spirits som er med oss? Guider? Engler? Det er mange muligheter - du får selv finne ut hva du tror.

0